<img src="https://track.adform.net/Serving/TrackPoint/?pm=268420" width="1" height="1" alt="">
data-festival-logo

Tak for denne gang!

Velkommen til Data Festival 2021 - en live business festival med et fantastisk lineup af speakers, som glæder sig til at inspirere dig og dine ambitioner for 2021. 

Snup dit gratis partoutarmbånd og skræddersy dit eget program. Og husk - alle speakers går på live og bliver ikke optaget, men vi holder selvfølgelig en plads til dig helt oppe ved scenen.

data-festival-scene

glæd dig til at opleve

niels-duedahl

Niels Duedahl

jens-jacob-min

Dataklubben

mia_wagner-min

Mia Wagner

natasha_friis_saxberg-min

Natasha Friis Saxberg

data festival '21 programmet

Torsdag d. 4. marts


Kl. 10.00: Indtjekning/velkomst

Kl. 10.05: Imran Rashid, Speciallæge i almen medicin, forfatter, it-iværksætter og ekspert i digital sundhed

Hvad vi har lært om mennesker og teknologi i løbet af det sidste år

Corona-krisen har på mange måder været en fremkaldervæske, der har fået nogle vigtige læringer om digitale transformationer og menneskelig trivsel frem i lyset. Indsigter, som er nødvendige, hvis man vil sikre et frugtbart møde mellem rationelle systemer, der kører på data og algoritmer – og irrationelle mennesker, der tit påvirkes af kognitive blindgyder og emotionelle minefelter. I denne tankevækkende keynote forklarer Imran Rashid, hvordan vi kan bruge læringerne fra Corona-krisen til at designe fremtidens digitaliseringsprocesser, så de indeholder et større fokus på det svageste, men vigtigste led i digitaliseringen, nemlig mennesket.

Kl. 10.30: Kort pause

Kl. 10.35: Anne Marie Kindberg, COO & CMO Microsoft Denmark

Hvordan tech og data bidrager til den grønne omstilling

Kl. 11.00: Kort pause

Kl. 11.05: Peter Svarre, Digital Strateg

Hver gang jeg fyrer en ekspert, bliver min kunstige intelligens klogere!

I en tid hvor robotter og kunstig intelligens gør deres indtog, bliver mennesker og menneskelige værdier vigtigere end nogensinde før. Glæd dig til at høre Peter Svarre sætte (fremtids)perspektiv på kunstig intelligens, og hvordan det vil påvirke din hverdag.

Kl. 11.30: Kort pause

Kl. 11.35: Dataklubben live

Kl. 11.50: Rap-up & tak for i dag

 

Torsdag d. 18. marts


Kl. 10.00: Indtjekning/velkomst

Kl. 10.05: Niels Duedahl, Adm. Direktør, Norlys

Datadrevet ledelse ledelsesdrevet data
 

Niels Duedahl er kendt for sit stærke fokus på ledelse gennem følgeskab og forretningsmæssig udvikling. Hør ham fortælle om den kompleksitet, Norlys er skabt på - med forretningsområder, der er dybt afhængige af data og den digitale udvikling – og forretningsområder, vi som samfund er afhængige af til udvikling af vores digitale samfund. Hør hvad det kræver ledelsesmæssigt, når Niels Duedahl kigger forbi Data Festivalen.


Kl. 10.30: Kort pause

Kl. 10.35: Natasha Friis Saxberg, CEO i IT-branchen

Data – vejen til ny vækst og værdi for kunder og borgere

Hvordan sikrer vi, at vi anvender den data, vi har til rådighed med balance mellem sikkerhed, etik og værdi? Natasha giver sine bud på, hvordan vi kan skabe meget mere værdi for erhvervslivet og for borgerne med data som midlet til at nå vores mål.

Kl. 11.00: Kort pause

Kl. 11.05: Mia Wagner, medstifter og direktør Nordic Female Founders

Begrænser data vores kreativitet?

Glæd dig til at opleve Mia Wagner, som du måske har lært at kende gennem det populære DR-program Løvens Hule. På Data Festival ’21 fortæller hun om det at lægge en datastrategi, og hun deler ud af sine erfaringer med, hvordan du kan styrke dine forretningsmæssige beslutninger gennem bedre brug af data. Mia Wagner kommer også ind på, hvordan hun og holdet hos Nordic Female Founders hver eneste dag bruger data til at træffe små og store forretningsmæssige beslutninger. Og så stiller hun spørgsmålet: Begrænser data vores kreativitet?

Kl. 11.30: Kort pause

Kl. 11.35: Dataklubben live

Kl. 11.50: Rap-up & tak for i dag

alt om
data festival '21

Data Festival finder sted den 4. marts og den 18. marts. Du tilmelder dig enten den ene eller begge dag, og op til festivallen får du tilsendt et link med din adgang - linket kommer således ikke direkte efter tilmelding.

dit eget program

På dagen(e) kan du gå til og fra de forskellige speakers, som det passer ind i din kalender. Og husk, vi optager ikke vores dygtige speakere, så vi anbefaler selvfølgelig, at du er med hele vejen. 

som skabt til dig

Data Festival 2021 er skabt til dig, der skal sætte både retning og tempo på udviklingen af hele organisationer og forretningsenheder og til dig, der vil styrke din evne til at træffe bedre beslutninger. 

festival med swag

Som altid har vi overraskelser i ærmet, og vi anbefaler dig derfor at følge Inspari på LinkedIn og holde godt øje på kanalen.  

data-festival-scene-2

kontakt os

Inspari A/S

event@inspari.com

Tlf. 70 24 56 55